ja - o mne a okolo mna

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo mám rada piatky..

...a prečo sa teším na tento piatok

  Na tom asi nie je nič výnimočné, že mám rada piatky, asi ako každý normálny a zdravo rozmýšľajúci človek.... (ak toto číta nejaký normálny a zdravo rozmýšľajúci človek, čo nemá rád piatky, ospravedlňujem sa. škatulkovať sa nemá)

Takže tento piatok....Nie, že by bol nejako extrémne výnimočný. Hlavne to bude posledný piatok, ktorý strávim na strednej škole. To je trošku smutné a zvláštne, zároveň to však znamená, že keď sa po tomto piatku vrátim do školy, bude to aby som si na päť hodín zasadla do našej klubovne a vytlačila zo seba nejaký pozitívne ohodnotiteľný sloh na nemčinu. Hmm.... Veď vyskúšame.

Na tento piatok sme sa však, taká milá, skromná partička dohodli, že ideme spolu osláviť... že ideme osláviť....že ideme niečo osláviť...   Jednoducho dôvod sa vždy nájde. Na tom by nebolo nič extra, ale teším sa, lebo ideme do Viedne s mojimi spolužiakmi, ktorých mám vážne tak nejak rada (to by mi pred štyrmi rokmi ani vo sne nenapadlo, že raz na nich budem nostalgicky spomínať...) a teším sa, lebo si určite fajn pokecáme o blížiacej sa maturitke....hhhhhm   

Inak mám piatky rada najmä preto, že vtedy konečne môžem vypnúť. Cez týždeň sa to nedá, v sobotu by to aj šlo, ale ja sa rada budím do rána, keď si môžem pomyslieť, že veď aj zajtra mám ešte voľno...

Preto mám piatky rada ja. Ale myslím, že sa tým nijako extrémne nelíšim od XY ľudí na tejto zemi...  


Každodennosť | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014